Skip to main content
Shutterstock 2149907067

Transfer ved ankomst til Maldiverne

Når først du er landet i den internationale lufthavn i Malé på Maldiverne, er der flere muligheder for at bevæge sig rundt mellem de mange magiske atoller. På blot en kort gåtur når du havnen, hvor en speedbåd kan sejle dig til dit resort. Det kræver imidlertid, at du skal bo på en af de nære atoller. Skal du i stedet bo på en af de fjerne atoller, er indenrigsfly eller vandfly måden at komme dertil på. Bemærk længere transfertid.

*Resorts tæt på lufthavnen (billigst): Alt efter, hvor nær lufthavnen du skal bo, kan du nå dit resort på 20-60 minutter i speedbåd stort set lige uden for ankomstterminalen. Det er den billigste måde at komme frem på og en stor oplevelse at suse forbi de paradisiske øer i det krystalklare vand.

*Resorts længere væk (billigst): Skal du bo lidt længere væk, kan du typisk nå din destination med indenrigsfly fra Malé til mindre, lokale lufthavne. En sådan tur varer typisk 30-60 minutter, hvorefter du skal med speedbåd til resortet i 15-45 minutter. Der kan være ventetid både før og efter din indenrigsflyvning, da disse fly typisk kun afgår 3-5 gange om dagen.

*Resorts længere væk (mest eventyrligt): Hvis du ønsker at ankomme til dit resort på den mest eventyrlige måde, skal du tage en vandflyver. Svæv tæt over det turkise vand med de smukke grønne og hvide atoller. Vandflyene letter fra vandfly-terminalen ikke langt fra den internationale lufthavn i Malé, og rejsetiden er 30-90 minutter, alt efter hvilket resort du skal bo på. Ved flere resorts lander man på en flydende platform uden for revet, hvorefter du bliver sejlet det sidste korte stykke. Der også kan være ventetid på vandfly, da et enkelt fly ofte står for transporten til 2-3 resorts på en gang.

Når du ankommer til dit resort, skal du blot møde op i receptionen og melde din ankomst. Læs mere her for yderligere information om transfer.