Skip to main content
Shutterstock 384263704

Om Let's do.....

Velkommen til Let's do.....

Vi er Danmarks nye online rejsebureau, der tilbyder fantastiske pakkerejser til smukke Maldiverne. Rejser, der bookes med få klik – til priser, der gør det let at beslutte sig.

 

Explore. Click. Enjoy!

Hos Let’s do har vi gjort det nemt at sammensætte din drømmerejse til Maldiverne. Du skal bare bestemme, hvor du vil bo, hvornår du vil rejse - og hvem du vil have med. Så tilpasser vi søgningen, så du kun præsenteres for de bedste muligheder, nøje udvalgt af vores rejsespecialister. De muligheder, der bringer dig til paradis så hurtigt som muligt.

Det er nemt, trygt og overskueligt. 

 

Hvem er Let’s do?

Vi er en del af den danskejede rejsekoncern Aller Leisure A/S, og vi trækker på mange års viden, erfaring og kontakter i rejsebranchen. Vi tør derfor godt kalde os for specialister i individuelle rejseoplevelser til Maldiverne. Det er vores rejsespecialister, der har håndplukket en vifte af hoteller og flyafgang til Maldiverne, som du kan booke med få klik. Og nyde, når du vil. 

 

Hvorfor vælge Let’s do?

Det skal være nemt at bestille sin drømmerejse. Lige så nemt som at bestille dagligvarer eller andre varer online – eller nemmere. Og hos Let’s do er det nemt.

Du starter med at angive, hvornår du vil rejse, hvor mange I rejser og endelig, hvilken lufthavn I vil rejse fra. Så foretager vi en søgning blandt vores hoteller og flyafgange, hvor der er ledigt. Dernæst er det op til dig at vælge præcis det hotel, den værelsestype og den forplejning, som passer dig og dem, du rejser med. Og selvfølgelig kan du foretage din søgning med +/- 1-2 dage, så du kan se, hvad prisen er, hvis du skubber din afrejse et par dage. Nemmere bliver det ikke. Og trygt, da du har købt en pakkerejse.


Hos Let’s do er både rejsen og prisen vigtig for os. For hvorfor overnatte på et lufthavnshotel for at nå din transfer, hvis du kan blive fri? Hvorfor ikke begynde drømmeferien med det samme? På et så godt hotel som muligt? Ovenikøbet til en pris, der gør det let at beslutte sig. Klik et par gange, og så er du af sted. For hvis ikke nu, hvornår så?

 

Derfor siger vi

Explore. Find dit hotel
Click. Book din rejse
Enjoy. Maldiverne


  

Sådan bestiller du en rejse 

Yderligere spørgsmål (Læs vores FAQ)

 

Let’s do Travel A/S

Folke Bernadottes Allé 5

2100 København Ø

CVR 37 24 70 30
Ring 78 77 33 88 (Se åbningstider)