Skip to main content
Shutterstock 2123044289

Presse

Pressemeddelelse

Mandag d. 23. januar 2023

Let’s do..... Maldiverne

Nyt online rejsebureau i Aller Leisure-familien

Aller Leisure lancerer i dag et nyt online rejsebureau under navnet Let’s do. Bureauet vil indledningsvist tilbyde attraktive pakkerejser til Maldiverne. Rejser, der kan bookes med få klik – til priser, der gør det let at beslutte sig. På sigt vil bureauet også tilbyde øvrige rejseformer og destinationer.

Det skal være nemt! Explore. Click. Enjoy!

Let’s do har samlet det hele ét sted for at gøre det nemt, trygt og overskueligt at booke drømmerejsen til Maldiverne online, præcis når det passer dig. Angiv rejsetidspunkt, antal rejsende og afrejselufthavn. Så søges der blandt en vifte af ledige hoteller og flyafgange, nøje udvalgt af rejsespecialisterne hos Let’s do. Vælg derefter hotel, værelse, forplejning, flyafgang, transfer, og klik på Bestil! Nemmere bliver det ikke. Man kan også vælge at se ledige hoteller og flyafgange +/- 1-2 dage. Så kan man som gæst hurtigt vurdere, om det f.eks. ville være mere attraktivt at rejse dagen før eller to dage efter.

Stigende behov i markedet

Let’s do er etableret ud fra en stigende interesse i markedet om at kunne købe en pakkerejse ved hjælp af et meget intuitivt website og god søgemaskine. Morten Krüger, direktør for Aller Leisure A/S, udtaler:

- I takt med, at digitaliseringen øges, stiger forventningerne til os i rejsebranchen. Det skal være nemt, hurtigt og trygt at bestille sin rejse – og det skal gerne kunne klares online. Hvor og hvornår det passer dig; i sommerhuset søndag morgen sammen med familien eller i sofaen efter fyraften. Vi har set et behov i markedet for, at vores gæster frit kan vælge deres rejse online ud fra et håndplukket udvalg af hoteller og flyafgange, samtidig med at de er dækket af pakkerejseloven. Det behov er Let’s do med til at dække.

Hvorfor Maldiverne?

Det azurblå hav. Det kridhvide sand. De grønne, vajende palmer. Maldiverne har det hele. Og hos flere af Aller Leisures øvrige rejsebureauer ses der også en øget efterspørgsel på rejser netop til denne destination. Per Storm, Product Manager hos Let’s do, fortæller:

- Maldiverne er en populær rejsedestination for mange danskere. Og det kan vi godt forstå. Der er ikke noget, der signalerer ferie og afslapning som et lækkert resort på en ø omgivet af sol, strand og palmer. Vi vil gøre det nemt for danskerne at booke selv, og det gør vi med Let’s do. Familievenlige resorts eller Adults Only, all inclusive eller a la carte, Water Villa eller Beach Villa, snorkling eller spa – her er noget for alle. Explore. Click. Enjoy!

Specialister i branchen

Som en del af danskejede Aller Leisure A/S trækker Let’s do på mange års viden, erfaring og kontakter i rejsebranchen. Bag bureauet står et dedikeret hold af specialister, som nøje har udvalgt en vifte af hoteller på Maldiverne, du kan booke med få klik. Og nyde, når du vil. 100 % online. 100 % trygt.

Let’s do er omfattet af pakkerejseloven

Som forbruger er det i dag vigtigere end nogensinde at kende ens rettigheder i forbindelse med køb af en rejse. Let’s do er naturligvis omfattet af pakkerejseloven, der bl.a. sikrer forbrugeren, hvis der er behov for det.

For yderligere information, kontakt venligst:
Morten Krüger eller Per Storm

Let’s do bor i et gammelt pakhus på Folke Bernadottes Allé 5, 2100 København Ø, lige ved Østerport Station og tæt på Langelinie, hvor de vil dele lokation med en række søsterselskaber i Aller Leisure-koncernen. www.letsdo.dk, tlf. 78 77 33 88.

Let’s do er en del af Aller Leisure A/S, der er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark, hvor følgende rejsebureauer i Aller Leisure-gruppen indgår: Nyhavn Rejser, Gislev Rejser, Kulturrejser Europa, Nilles Rejser, Stjernegaard Rejser, Zen Luxury Travels, Gaia Travel samt norske Aller Travel.