Skip to main content
Shutterstock 427956421

Hvordan vil du bo på Maldiverne?

En ferie på Maldiverne er oftest en drøm, der går i opfyldelse. Derfor skal du også bo på den måde, du allerhelst vil. Hvad har du altid drømt om? En villa på pæle i vandet eller en villa direkte på stranden? Eller hvad med en villa med udsigt til en grøn, frodig have?

Water Villa

Mange forbinder det at bo i en Water Villa med den ultimative rejse til Maldiverne. Her vågner du til lyden af bølgeskvulp og muligheden for at hoppe i vandet direkte fra villaens terrasse ved højvande. Undgå at hoppe nogen steder, når det er lavvande, da her enten er meget lidt eller slet intet vand under villaen. Water Villas ligger ofte tæt, og selv om der ikke er noget indkig, kan du til tider høre naboen snakke på sin terrasse. Du får altså ikke altid fornemmelsen af at være ’alene i verden’ i denne type bolig.

En Water Villa ligger desuden lidt længere væk fra restauranterne, børneklubben og vand-/strandaktiviteterne på selve øen. Men mange resorts stiller cykler til rådighed, så du kan cykle ind til øens faciliteter.

Beach Villa / Garden Villa

En Beach Villa eller Garden Villa ligger på selve øen, direkte på sandet. Her er heller ikke langt til naboen, selv om der selvfølgelig er privatliv på terrassen. Booker du en villa med Garden View, kan du ikke forvente havudsigt – men det ligger lige dér, så nu kan nå det på et øjeblik! I en Beach Villa bor du lige ud til stranden. Men for at skabe privatliv kan beplantning og palmer godt tage en smule af udsigten, bare så du er forberedt.

Pool Villa

Booker du en Pool Villa, har du din egen swimmingpool, som kun du og dem, du rejser med, må bruge. Den ligger privat og afskærmet og altså sjældent foran villaen med direkte udsyn til stranden. Oftest ligger den bag villaen under palmerne.

Se vores mest populære hoteller

Velassaru Maldives Resort (76)
Mulighed for all inclusive Kort transfertid
Maldiverne
Tripadvisor rating

Velassaru Maldives Resort

Velassaru Maldives Resort ligger kort afstand med speedbåd fra Male Internationale lufthavn. Koralrevet, personalets imødekommenhed og de mange restauranter gør resortet til et oplagt valg for en dejlig ferie.

Se hotel
Fushifaru Maldives (1)
Mulighed for all inclusive Familievenligt
Maldiverne
Tripadvisor rating

Fushifaru Maldives

Nyere boutiqueresort med ialt 63 villaer. Fushifaru er et oplagt sted til udforskning af smukke koralrev, afslapning og flotte faciliteter. Glæd jer.

Se hotel
You & Me Maldives (25)
Adults-only Mulighed for all inclusive
Maldiverne
Tripadvisor rating

You & Me Maldives

Romantisk adults-only resort (+16 år) med højt niveau af service, faciliteter og et sublimt koralrev. Undervandsrestaurant og tosomhed i paradis!

Se hotel
The Barefoot Eco Hotel (20)
Maldiverne
Tripadvisor rating

The Barefoot Eco Hotel

The Barefoot Eco Hotel, der ligger i Haa Dhaalu atollen, er et dejligt udgangspunkt for den prisbevidste rejsende til at udforske Maldiverne.

Se hotel
Amari Havodda Maldives (10)
Mulighed for all inclusive
Maldiverne
Tripadvisor rating

Amari Havodda Maldives

Resortet byder på spa- og wellness, børneklub og vandsports-/dykkercenter, så Amari Havodda sikrer en indholdsrig ferie med mange oplevelser og flotte private villaer.

Se hotel
Cocoon Maldives (84)
Mulighed for all inclusive Familievenligt
Maldiverne
Tripadvisor rating

Cocoon Maldives

Moderne og gennemført resort på et af Maldivernes bedste koralrev. Glæd jer til flere dejlige restauranter, wellness- og fitnesscenter og utallige aktivitetsmuligheder.

Se hotel